OneLove Self Help Group

  • Children OneLoveSHG
  • Staff OneLoveSHG
  • Kindergarten OneLoveSHG

Schoon drinkwater

Stichting OneLove Self Help Group heeft in het westen van Kenia in de provincie Nyanza (Kisumu-Ahero) Een thuisbasis waarin zich ook het schooltje Yasmin en Linde (Kindergarten) bevinden. Hier kunnen de kinderen van 3 t/m 6 jaar naar school gaan zonder kosten. Dit is dan ook speciaal voor de kinderen die hun ouders aan Hiv/Aids hebben verloren en wees zijn en/of een van de ouders hebben verloren en er geen financiƫn zijn voor scholing.

Doordat deze kinderen nu wel naar school kunnen zijn ze goed voorbereid voor het basisonderwijs en hebben ze zo ook een goede start. Wij zijn blij dat we een steentje bij mogen dragen met een positieve verbetering van educatie de afgelopen jaren in het dorpje.
Ook hebben wij jammer genoeg een aantal tegenslagen en uitdagingen waarbij we hulp goed kunnen gebruiken. Omdat er op het terrein van OneLove Self Help Group geen eigen wateraansluiting is, zijn wij afhankelijk van andere/derde personen voor het water. Dit is vaak een lastige situatie waarbij het schooltje vaak zonder water komt te zitten.

Eigen waterput

Om deze situatie te verbeteren en te veranderen is het beste als wij een eigen waterput kunnen aanleggen. Dit brengt grote kosten met zich mee die wij helaas niet kunnen financieren, naast dat wij het schooltje en de community activiteiten onderhouden op eigen kosten.

Wij schakelen via deze weg jullie hulp in! Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. Wij zullen alle steun en donaties van harte waarderen en hopen de kinderen en community snel van schoon en veilig drink water te kunnen voorzien.

Neem contact op voor meer informatie om dit project te ondersteunenInzamelingsactie voor het 'Schoon drinkwater project'

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Doneer voor schoon drinkwater

Contactgegevens

Stichting OneLove Self Help Group

Zevenkampse Ring 441
3068HG Rotterdam

E-mail: info@oneloveselfhelpgroup.com

KVK: 61057185
IBAN: NL44 BUNQ 2206 7438 41
BIC code: BUNQNL2A

Volg ons op Facebook